Wij Onderhouden uw auto

Service

Onze technische afdeling is gericht op service en onderhoud aan alle merken en modellen. Ook de duurdere, exclusieve auto's die onderdeel uitmaken van ons leveringsprogramma. Ieder mechanisch of elektronisch probleem kent voor onze technici geen geheimen

Onderhoud

Ook voor regulier onderhoud bent u bij de Gooische Auto Mediair aan het juiste adres. Een bandenwissel, voorgeschreven onderhoudsbeurt of een APK keuring zijn werkzaamheden die vakkundig voor u uitgevoerd worden tegen een tarief dat lager is dan bij een merkdealer.

Techniek

Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en gereedschappen om alle werkzaamheden aan uw auto te verrichten. Aircoservice, uitlijnen en balanceren, ruitreparatie of vervanging. Zelfs voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. Bel of mail ons voor een afspraak.

Voorraad

ONZE VOORRAAD

U rijdt graag in een auto die gezien mag worden; door z'n stijlvolle design, een snelle look, of wellicht past een rijke klassieke uitstraling beter bij u. Klein, rap en pittig kan ook. Het is om het even, bij de GAM (Gooische Auto Mediair) kunt u terecht voor elk merk en elk model, nieuw en jong gebruikt.

Auto import

WIJ IMPORTEREN UW AUTO

Met een keus uit het aanbod van de showroomcollectie, of speciaal voor u geïmporteerd uit het buitenland. De GAM is één van de best gespecialiseerde importbedrijven in Nederland. U hoeft eigenlijk alleen maar uw autowens op tafel te leggen. De GAM zoekt én vindt de ideale auto voor u ... én regelt alle papieren rompslomp.

Financiering

FINANCIERING

Bij de Gooische Auto Mediair staan kwaliteit en financieel maatwerk voorop. Eerlijke en persoonlijke financiële oplossingen voor particuliere én zakelijke klanten. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met de grotere financiële dienstverleners in de automotive sector.

Financiering.

Service.

Onze Openingstijden.

Showroom
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vri: 8:00 - 18:00
Zat: 10:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Werkplaats
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vrij: 8:00 - 18:00
Zat: Gesloten
Zo: Gesloten

Iets over ons.

Route.

scroll up