Wij leveren uw Nieuwe Auto

Bespaar

Wanneer u kiest voor een nieuwe auto, kunt u veel geld besparen door deze aan te schaffen via een merkonafhankelijk bedrijf als de Gooische Auto Mediair. Wij adviseren u de auto die u het beste past ongeacht merk of model. De fabrieksgarantie blijft volledig intact. Onze werkplaats is geheel ingesteld op onderhoud en service aan alle merken en modellen.

Voordelen

Wanneer we uw nieuwe auto importeren is het prijsvoordeel nog groter. Vooral doordat de netto catalogusprijzen in het buitenland vaal beduidend lager liggen. U wenst bijvoorbeeld een BMW M6 cabriolet. In plaats van deze in Nederland te kopen, kunnen wij deze nieuwe auto importeren uit België. Uw besparing loopt op tot bijna 10.000 euro.

BTW en BPM

Het importeren van en auto vergt niet alleen een flinke dosis markt- en technische kennis. Alle papieren formaliteiten dienen ook in goede banen te worden geleid. Wij begeleiden het gehele proces rond de import van een nieuwe auto waardoor er achteraf geen BTW of BPM naheffing van de Nederlandse belastingdienst ontstaat.

Welke Merken?

Wij importeren alle merken auto's. Maar vooral Volvo, Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen en de andere wat duurdere auto's. U kunt exact aangeven wat u zoekt: welk merk, type, uitvoering, etc. Met die gegevens gaan onze medewerkers, die technisch ook goed onderlegd zijn, aan de slag.

Extra Service

Inruil is bij het importeren van een nieuwe auto ook mogelijk. Wij kunnen uw huidige auto in eigendom of consignatie nemen, wat betekent dat GAM de verkoop ervan verzorgt. Een extra service aan onze klanten. Eventuele reparaties kunnen we in onze eigen garage doorvoeren. We zijn een erkend BOVAG-garagebedrijf.

Extra Zekerheden

Wat ook meespeelt, is de Europese richtlijn dat de fabrieksgarantie voor alle lidstaten geldt. Ook een nieuwe importauto kan daarom zonder risico worden gekocht zolang er voldoende auto- en marktkennis aanwezig is. De GAM biedt deze kennis en ervaring in ruime mate. Laat uw volgende nieuwe auto door ons importeren.

Voorraad

ONZE VOORRAAD

U rijdt graag in een auto die gezien mag worden; door z'n stijlvolle design, een snelle look, of wellicht past een rijke klassieke uitstraling beter bij u. Klein, rap en pittig kan ook. Het is om het even, bij de GAM (Gooische Auto Mediair) kunt u terecht voor elk merk en elk model, nieuw en jong gebruikt.

Financiering

FINANCIERING

Bij de Gooische Auto Mediair staan kwaliteit en financieel maatwerk voorop. Eerlijke en persoonlijke financiële oplossingen voor particuliere én zakelijke klanten. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met de grotere financiële dienstverleners in de automotive sector.

Werkplaats

TECHNISCHE SERVICE & ONDERHOUD

Als importeur van stijvolle auto's vinden wij het van groot belang dat wij ook op de hoogte zijn van alle technische, mechanische en digitale onderdelen. Daarom is onze afdeling Onderhoud & Techniek doorontwikkeld en in staat om alle service, onderhoud, reparaties en garantiewerkzaamheden van alle gevoerde merken zéér professioneel uit te voeren.

Financiering.

Service.

Onze Openingstijden.

Showroom
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vri: 8:00 - 18:00
Zat: 10:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Werkplaats
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vrij: 8:00 - 18:00
Zat: Gesloten
Zo: Gesloten

Iets over ons.

Route.

scroll up