Laat uw volgende auto Importeren

Waarom Importeren

Wanneer u kiest voor een auto uit het buitenland, kunt u veel geld besparen. De eerste kilometers zijn het duurst, een vaak gehoorde uitspraak. Door te kiezen voor een jong gebruikte auto uit het buitenland verkomt u de eerste afschrijving én profiteert u van de fiscale verschillen tussen binnen- en buitenland.

Fiscale voordelen

Nederland kent een belasting op personenauto's en motorvoertuigen, BPM. Dit bedrag wordt samengesteld door de nieuwprijs en de c02 uitstoot. Wie een auto importeert, hoeft slechts een deel van die BPM te betalen. Hoe ouder de auto is, hoe meer korting de fiscus geeft. Dit percentage loopt snel terug. Eén jaar oud betekent een BPM-reductie van 37 procent, bij een negen jaar oude auto is dat nog maar 10 procent van het originele BPM-bedrag.

Welke Merken?

Wij importeren alle merken auto's. Met name de Duitse en andere premium merken; Audi, BMW, Porsche, Mercedes, Volkswagen, Volvo en Land Rover. U kunt exact aangeven wat u zoekt: welk merk, type, uitvoering, staat van dienst, prijs, etc. Met die gegevens gaan onze medewerkers, die technisch goed onderlegd zijn, op zoek. Als we een auto zien, dan weten we ook wat de auto waard is. In de offertefase krijgt u alle foto's en aanvullende informatie te zien. Het is altijd no cure, no pay.

Veilig Importeren

Volledige zekerheid, dat vinden wij een absolute voorwaarde om een auto in het buitenland te kopen. Eventueel schadeverleden, onderhoudshistorie en het aantal voorgaande eigenaren. Onze medewerkers bieden alleen auto's aan waarbij de volledige historie bekend is. Het is altijd mogelijk om de auto die we gevonden hebben ter plekke te bezichtigen. Het importeren van en auto vergt niet alleen een flinke dosis markt- en technische kennis. Alle papieren formaliteiten dienen ook in goede banen te worden geleid. Wij begeleiden het gehele proces rond de import van een nieuwe auto waardoor er achteraf geen BTW of BPM naheffing van de Nederlandse belastingdienst ontstaat.

Extra zekerheden

De fabrieksgarantie op Europese auto's geldt voor alle lidstaten. Zo kunt u met uw auto binnen de fabrieksgarantie terecht bij elke merkdealer in Europa. Mocht de fabrieksgarantie op de auto van uw wensen verlopen zijn, levert de Gooische Auto Mediair 6 maanden BOVAG garantie, ook op door ons in opdracht geimporteerde auto's. Er is een wederzijds belang dat niet 'zo maar' elke auto voor u aangekocht wordt.

Inruil?

U wilt u huidige auto inruilen? Graag! De GAM beschikt over een ruime showroom en uitgebreid handelsnetwerk waar uw 'oude' door kan naar de volgende eigenaar. Ook inruil op in opdracht geimporteerde auto's is welkom. Eventueel verkopen wij uw huidige auto in opdracht. Wij fungeren als makelaar en adverteren uw auto op alle vooraanstaande verkoopsites.

Voorraad

ONZE VOORRAAD

U rijdt graag in een auto die gezien mag worden; door z'n stijlvolle design, een snelle look, of wellicht past een rijke klassieke uitstraling beter bij u. Klein, rap en pittig kan ook. Het is om het even, bij de GAM (Gooische Auto Mediair) kunt u terecht voor elk merk en elk model, nieuw en jong gebruikt.

Financiering

FINANCIERING

Bij de Gooische Auto Mediair staan kwaliteit en financieel maatwerk voorop. Eerlijke en persoonlijke financiële oplossingen voor particuliere én zakelijke klanten. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met de grotere financiële dienstverleners in de automotive sector.

Werkplaats

TECHNISCHE SERVICE & ONDERHOUD

Als importeur van stijvolle auto's vinden wij het van groot belang dat wij ook op de hoogte zijn van alle technische, mechanische en digitale onderdelen. Daarom is onze afdeling Onderhoud & Techniek doorontwikkeld en in staat om alle service, onderhoud, reparaties en garantiewerkzaamheden van alle gevoerde merken zéér professioneel uit te voeren.

Financiering.

Service.

Onze Openingstijden.

Showroom
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vri: 8:00 - 18:00
Zat: 10:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Werkplaats
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vrij: 8:00 - 18:00
Zat: Gesloten
Zo: Gesloten

Iets over ons.

Route.

scroll up