Wij Financieren uw auto

Zekerheid

Bij de Gooische Auto Mediair staan kwaliteit en financieel maatwerk voorop. Eerlijke en persoonlijke financiële oplossingen voor particuliere én zakelijke klanten. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met de grotere financiële dienstverleners in de automotive sector.

Leasen

Bent u van plan een auto zakelijk te leasen? Bij financial lease ligt het economische eigendom van de auto gedurende de hele leaseperiode bij u als ondernemer. Hierdoor kunt u onder andere profiteren van de BTW aftrek en van fiscale voordelen als investerings- en renteaftrek.

Samenwerking

Wij werken samen met Nationale Autolease welke beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in financial lease. Met een groot volume zijn aantrekkelijke voorwaardes mogelijk. Onze rente tarieven behoren hiermee tot de voordeligste van Nederland.

Voorraad

ONZE VOORRAAD

U rijdt graag in een auto die gezien mag worden; door z'n stijlvolle design, een snelle look, of wellicht past een rijke klassieke uitstraling beter bij u. Klein, rap en pittig kan ook. Het is om het even, bij de GAM (Gooische Auto Mediair) kunt u terecht voor elk merk en elk model, nieuw en jong gebruikt.

Auto import

WIJ IMPORTEREN UW AUTO

Met een keus uit het aanbod van de showroomcollectie, of speciaal voor u geïmporteerd uit het buitenland. De GAM is één van de best gespecialiseerde importbedrijven in Nederland. U hoeft eigenlijk alleen maar uw autowens op tafel te leggen. De GAM zoekt én vindt de ideale auto voor u ... én regelt alle papieren rompslomp.

Werkplaats

TECHNISCHE SERVICE & ONDERHOUD

Als importeur van stijvolle auto's vinden wij het van groot belang dat wij ook op de hoogte zijn van alle technische, mechanische en digitale onderdelen. Daarom is onze afdeling Onderhoud & Techniek doorontwikkeld en in staat om alle service, onderhoud, reparaties en garantiewerkzaamheden van alle gevoerde merken zéér professioneel uit te voeren.

Financiering.

Service.

Onze Openingstijden.

Showroom
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vri: 8:00 - 18:00
Zat: 10:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Werkplaats
Ma: 8:00 - 18:00
Di: 8:00 - 18:00
Woe: 8:00 - 18:00
Do: 8:00 - 18:00
Vrij: 8:00 - 18:00
Zat: Gesloten
Zo: Gesloten

Iets over ons.

Route.

scroll up